ТОВА СА ХОРАТА КОИТО РЪКОВОДЕХА МИЛИОНИТЕ ЗА РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯТова са лицата, които съсипаха деца, семейства и ги оставиха да живеят в мизерия и глад. Милиони са отишли в личните сметки, фондации „АН МЕ ЖЕБЕН ДЕ“ в превод фондация „ЗА МОЯТ ДЖОБ“ това са думите на покойника вече Симеон Благоев, който сигурно над 20 години работеше в Министерство на културата и отговаряше за ромската култура.

Първият на снимката от ляво на дясно Петър Георгиев е бивш депутат, който ръководеше всички организации, които бяха финансирани от Отворено общество и други донори като всичко минаваше през него. Видях го онзи ден влачи се, мънка, всичките му зъби изпаднаха и е някъде пазач. Мъчи се като изрод, живее в къщата палат в БАНКЯ на синът си, който си построи палат с Лили Ковачева – тази, която оглави протестите зимата, но синът му Мишо почина преди няколко години, когато започнаха да правят от прокуратура и ДАНС проверки за усвояването на милиони за кв.Факултета.

Виждате ли приятели какви хора управляваха ромите в България? Боже свети казано е, че поколения наред няма да видят добро!

Публикувано от: swen.breg виж още тук gerb.news

Сайтът не носи отговорност за коментарите, които се публикуват от нашите читатели!


ТОВА СА ХОРАТА КОИТО РЪКОВОДЕХА МИЛИОНИТЕ ЗА РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ

log in

reset password

Back to
log in