Съвместна операция на ДАНС и МВР преди няколко години конфискуват 840 килограма кокаин


Петко Асенов..
Съвместна операция на ДАНС и МВР преди няколко години конфискуват 840 килограма кокаин, най-голямото количество на Балканите!

Ръководител на операцията е моят приятел Мирослав Писов, по време на задържането на един от шевовете на мафията ЧОРАТА се задушава и почива в мир.

Изглежда този човек страдаше от Клаустрофобия, но какво става – близките водят дела и българският СЪД взима окончателно решение и осъжда петимата полицай на по 7 години лишаване от свобода. Какво става в нашата държава България?

Какво щеше да става, ако това количество кокаин е стигнал децата, училищата и квартали? Колко ли деца щяха да си отидат от този свят?

Защо, тогава изпълняващият министър на МВР не пое отговорност за тази операция, защо?
Приятели, познавам този голям българин и знам как стои пред Бог, като православен Християнин, познавам го от 5-6 години откакто започнахме да работим заедно за намаляването на набезите в системата на БДЖ и НКЖИ.

Благодарение на него, като ръководител на отдела по сигурността в БДЖ успяхме да намалим набезите в системата на железниците.

Също така, като експерт по сигурността, които участва в нашият екип в изготвянето на програмата и стратегията за намаляване на престъпността в ромските квартали. Боже опази държавата ни от това беззаконие!
Боже пази България каза Петко Асенов.

ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ НА СВЕТОВНАТА РОМСКА ОРГАНИЗАЦИЯ
Изх.№10/ 12.06.19 г.
До Върховен Касационен съд
МОЛБА

Уважаеми господа Върховни съдии
Като изразяваме Високото си уважение към Конституцията и законите на Република България, както и към ВКС, подкрепяме искането на Главния Прокурор за възобновяване делото на петимата полицай от Благоевград: Мирослав Писов, Борис Механджийски, Иво Иванов, Янко Граховски и Георги Калинков, както и за спиране на изпълнението на наказанието им до приключване на делото.

Публикувано от: swen.breg виж още тук gerb.news

Сайтът не носи отговорност за коментарите, които се публикуват от нашите читатели!


Съвместна операция на ДАНС и МВР преди няколко години конфискуват 840 килограма кокаин

log in

reset password

Back to
log in